Søk
  • Sildvika

Ledige hytter til Sommerfesten 3 August!

I Sildvika venter vi fortsatt på sola som ser ut til å ha en "bedre sent enn aldri" attitude i år. Men vi er ganske så sikre på at både båtsesong, bad og solkrem nå står for tur:)


Har du tenk å ta turen til Sommerfesten i Sildvika 3 August?, med FAUK og Visions of Dylan så har du nå muligheter til å leie hytte evnt. andre overnattingsmuligheter, om du ikke camper eller kommer båtveien.

Sildvika.no finner du alle ruter både til fots, vei og vann hit. Her finner du også muligheter for overnatting, priser og annen info.


Sommerfesten holdes i og utenfor Herringhus, grillhytta og vi legger bare ut 200 biletter pga kapasitet, så førstemann til mølla! Området og kaia er som vanlig åpen for gjester som ikke deltar på sommerfesten.


Da baren holdes åpen, har arrangementet 18 års grense.

Bill pris; 200,- eks gebyr.

Billettene finner du på; https://sildvika.hoopla.no/sales/2260341647FAUK spiller standardlåter og godbiter fra 70-80 tallsrocken, med innslag av både eldre og nyere perler innen rock -sjangeren. Hovedvekten ligger på bluesbasert rock og folkrock.

Perfekt musikk til dans i sommersola!

FAUK er et rockeband med en klassisk besetning. Her spiller Terje Olsen (gitar/sang), Hallgeir Sæther (keyb/sang), Vojko Mavri (bass/sang), Tomas Haugum (slagverk/kauk&fauk). FAUK spiller standardlåter og godbiter fra 70-80 tallsrocken, med innsmett av både eldre og nyere perler innen rock-sjangeren. Hovedvekten ligger på bluesbasert rock og folkrock, men FAUK er også innom både «klassisk» inspirert rock fra Procol Harum, og latinrock fra Santana. Repertoaret er bredt, og låtene kan også tilpasses ulike settinger. Du kan "Drekk, Digg & Dans", og sannelig også synge med på mye av det FAUK leverer fra scenen.


om du vil lese mer om FAUK, kan du lese mer på; https://www.faukrock.no


Velkommen til Sommerfest!-)


Gjesteartist: Kine Kvalstad


80 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle